ISÄN, ÄIDIN – RAKASTAVAN KATSEEN KAIPUU

Isän Äidin–Rakastavan Katseen Kaipuu 5op

Lohduttavaa ja merkityksellistä yhteyttä etsimässä omaan vanhempaan – olemassa olevaan tai tavoittamattomaan!

IsanAidinRakastavanKatseenKaipuu

Kaipaatko yhteyttä vanhempaasi, mutta et ole varma siitä, onko yhteys saavutettavissa? Tämä terapeuttinen voimauttavan valokuvan ryhmä on tarkoitettu sinulle, joka etsit vanhempasi persoonan ja elämäntarinan ymmärtämistä ja vaikka edes pieniä merkkejä siitä, että olet ollut rakastettu, toivottu ja tärkeä. Jokaisella lapsella on oikeus olla rakastettu, mutta jokaisen vanhemman kyky rakastaa on aina osin kömpelö ja vaillinainen lapsen tarpeeseen nähden, sillä lapsen persoona on erilainen kuin vanhemman. Elämän hallitsemattomuus voi myös haavoittaa vanhemman ja lapsen yhteyttä tavalla, joka ei ole kummankaan valittavissa. 

Työpajassa sinulla on tilaa tutkia suhdettasi ja tunteitasi vanhempaasi, riippumatta siitä, tiedätkö sitä, kuka hän edes on tai onko hän ylipäätään enää elossa. Olitko jo päättänyt, ettet edes halua yrittää luoda siltoja tai enää kaivata häntä? Olet tervetullut työpajaan myös halutessasi syventyä vanhempasi elämäntarinaan ja siihen, miten hänen elämänkokemuksensa ovat muovanneet hänen vanhemmuuttaan ja mahdollisuuksiaan toteutua kokonaisena ihmisenä. Mielessäsi voi olla kysymyksiä, ikävää, kaipausta, surua, lämpimiä kiintymyksen tunteita tai halua korjata sitä, miten vanhempaasi on elämässään nähty – tai näitä kaikkia sekaisin vuoron perään.

Voimauttavan valokuvan prosessissa suhdetta omaan vanhempaan tutkitaan lempeällä, itsemyötätuntoisella ja myös vanhempaa sallivasti katsovalla katseella. Työpaja on tarkoitettu omaan prosessointiin, eikä siellä syntyviä valokuva-aarteita ole tarkoitus ensisijaisesti jakaa vanhemman kanssa. Toisaalta oma prosessi voi synnyttää halua uudistaa omaa vuorovaikutusta saatavilla olevaan vanhempaan.

Lähijaksot:
1. Työpaja Su 29.8.2021
2. Työpaja Su 10.10.2021
3. Työpaja Su 19.12.2021
4. Työpaja Su 27.3.2022

Kurssi-info ja tiedustelut:
Pirita Torvi 050-3414739
koulutukset@voimauttavavalokuva.fi
ILMOITTAUDU »

Tutustu myös:

Maailman ihanin nainen »

Voimauttava Omakuva 6op »

Voimauttava Sukupuu »

Voimauttava Parisuhde 3op »